Dirigent

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Tomas Carstensen


Tomas Carstensen er dirigent, arrangør og trompetist. Etter endt studium ved Musikkonservatoriet i Trondheim har han jobbet som freelance musiker med hele landet som arbeidsplass. Siden januar 2015 har Oslo vært hans base, etter at han flyttet fra Trondheim.
Tomas har dirigert korps en årrekke og har blant annet dirigert Bispehaugen Ungdomskorps i 15 år (2000-2015) og Trøndelag Ungdomskorps i 5 år. Han er en ofte benyttet instruktør, dirigent, arrangør, dommer eller trompetist. Han har sin bakgrunn fra korpsbevegelsen og startet karrieren i Skogn Skolemusikkorps og senere som elev ved Inderøy Videregående skole hvor grunnlaget for hans profesjonelle veivalg ble tatt. Tomas har som trompetist spilt med blant annet Trondheim Symfoniorkester, Luftforsvarets Musikkorps, Forsvarets Musikkorps Nord-Norge, Trøndelag Teater og mange flere. I dag er han fast medlem i Oslo Messingkvintett.

Dirigenten Tomas startet allerede som 16-åring. Siden den gang har han dirigert kor, orkester og korps på alle nivå; fra skolekorps til amatører og profesjonelle og har gjestet flere av landets fremste janitsjarkorps.  
Søk
Driftes av Styreportalen AS